E-blommor i Sverige AB har sitt säte i Askersunds kommun med organisationsnummer: 559364-8479 och momsregistrerad: SE559364847901
Postadress: E-blommor i Sverige AB, Norra Nyckelhult 574, 694 96 ÅSBRO

När ni handlar från e-blommor.se köper du växter, krukor och andra tillbehör till ert hem och trädgård. Alla dessa produkter är anpassade för Sverige och alla priser är inkl. moms. Vissa växter kan vara mindre härdiga i vissa delar i landet, är ni osäkra på om härdigheten kring en viss växt så finns vi här för er, sänd oss ett e-post meddelande till info@e-blommor.se så hjälper vi er med era funderingar.

Betalning
Vi använder oss av Klarna som betalsystem, efter att ni lagt en order får ni en orderbekräftelse skickad till den e-postadress ni angivit vid beställningen, i den bekräftelsen finns all information kring vad ni beställt, information kring betalning samt kontaktinformation till oss. Skulle något inte stämma eller att ni ångrat er kring något så kan ni lätt svara på mailet med orderbekräftelsen så återkommer vi när vi börjar hantera er beställning.

Beställning
När vi mottagit er order börjar vi behandla den inom kort, skulle det vara en order med flera olika typer av produkter kan beställningen delas upp i olika sändningar, vi sänder oftast paket direkt till ombud, då kan ni lätt själva välja tid som passar er för upphämtning. Växter och övriga känsliga produkter skickas endast måndag-onsdag för att undvika att varorna blir förstörda, därför är det viktigt att du snabbt hämtar ut ditt paket, vi kan aldrig ersätta ett paket och dess innehåll som blivit liggandes för länge hos ombudet.

Vid större produkter skickas dessa direkt hem till er med s.k hemleverans, dessa bokar ni upp en tid med transportören som kontaktar er för utkörning. Mindre och lättare produkter kan skickas direkt till er brevlåda.
Vi reserverar oss för fel i lagersaldot och ev. felskrivningar. Är ni osäkra så hör gärna av er innan ni lägger en order på: info@e-blommor.se

Leveranstid
Vissa av våra produkter skickas direkt från oss medans andra skickas från våra leverantörer. Vi brukar oftast leverera runt 5-10 dagar efter beställningen är lagd. Hör gärna av dig om du har frågor eller önskemål kring din leverans: info@e-blommor.se

Fraktkostnad
Vi använder oss av DHL, vanligast sker leveransen till ombud, vid större beställningar hemleverans. Fraktkostnaden ligger på 99 kr inkl. moms. Vid skrymmande varor kan en extra avgift att tas ut, kontakta oss gärna för mer information innan ditt köp.